×

Bos Business Training biedt een uitgebalanceerd pakket professionele trainingen op het gebied van leiderschap, leidinggeven, adviesvaardigheden en 'consultatieve verkoop'. Ongeveer 80% van de trainingen wordt verzorgd in de markt 'Industrie en Techniek'. De trainers zijn door de wol geverfd in de praktijk, hoogopgeleid, investeren continue in hun vakkennis én beschikken over adequate didactische vaardigheden.

Alle trainingen van Bos Business Training worden toegesneden op de praktijk van de deelnemers. Dit geldt voor de 'open inschrijving' trainingen, waar een gedegen intake met de deelnemers aan vooraf gaat, en in hoge mate voor de maatwerk / in-company trainingen. Centraal staan de vragen welke doelen de organisatie wil bereiken, en wat de individuele deelnemer daarvoor nodig heeft. We vliegen een training dus aan vanuit de praktijksituatie. Met concrete leerdoelen en concrete acties om doelstellingen in die praktijk te bereiken. Daarbij betrekken wij leidinggevenden en/of mentoren van deelnemers voor het faciliteren van de transitie naar de werksituatie. Onderzoek leert immers dat mensen 70% leren door 'te doen'.         

Bos Business Training is geassocieerd met Inventas, opleidingsbureau voor technici sinds 2004. Inventas biedt professionele trainingen en begeleidingstrajecten op het gebied van werktuigbouwkunde, mechatronica en besturingstechniek, van MBO tot WO niveau.    

 

Trainingen in Management en Leiderschap

Voor leidinggevenden die de motivatie en resultaten van hun team willen verbeteren, en voor professionals die zich oriënteren op een toekomstige rol als leidinggevende. Praktische, hands-on 'doe' trainingen met impact.

 

Training 'Focus op Leiderschap' 

Ben je leidinggevende, wil je het beste uit jezelf en je team halen en sta je open voor verandering? Wil je je medewerkers effectief aansturen op een prettige en motiverende manier? Dan is deze praktische interactieve training geschikt voor jou. In de training ga je aan de slag met de praktijk van leidinggeven en de bijbehorende vaardigheden. Je oefent met realistische situaties, waardoor je inzicht krijgt in je eigen handelen en het effect daarvan. Verschillende stijlen van leidinggeven komen aan de orde, zoals situationeel leidinggeven en coachend leidinggeven. Er is volop gelegenheid voor inbreng van praktijkervaringen. Klik HIER voor meer informatie. 

 

Training 'De Essentie van Management en Leiderschap' 

Wil jij ervaren of een leidinggevende rol bij jou past? Of wil je in je huidige, niet-leidinggevende rol leiderschapskwaliteiten ontwikkelen en in de praktijk brengen? Dan is deze praktische, ‘hands-on doe’ training iets voor jou. Je krijgt inzicht in je kernkwaliteiten, je valkuilen, je eigen handelen en het effect daarvan. Je ervaart hoe je invloed kunt uitoefenen, maakt kennis met leiderschapsstijlen en essentiële communicatievaardigheden voor een leidinggevende. Deze training wordt exclusief in samenwerking met trainingsbureau Inventas verzorgd. Inventas, professionele opleidingen voor technici.  Klik HIER voor meer informatie.

 

Training 'Performance Coaching' 

Ben je leidinggevende en wil jij je team naar betere prestaties leiden? Wil je de ontwikkeling van medewerkers significant bevorderen? Wil je weten hoe je praktisch én resultaatsgericht op coachende wijze kunt leidinggeven? Dan is deze training geschikt voor jou. Na een degelijke introductie van de coachende stijl van leidinggeven en het GROW model, duiken we in de praktijk. Met praktische cases en praktijksituaties van de deelnemers gaan we aan de slag met communicatietechnieken, faciliteren en (situationeel) bijsturen. Dit alles onder begeleiding van een ervaren trainer en een professionele trainingsacteur. Klik HIER voor meer informatie.  

 

Trainingen in Adviesvaardigheden en Verkoop

Trainingen voor het ontwikkelen van adviesvaardigheden voor experts, en training in verkoop van hoogwaardige oplossingen. Voor verkoopprofessionals en technisch specialisten. Als follow-up kunnen desgewenst diverse specialistische modules gevolgd worden. Praktische, hands-on 'doe' trainingen met impact.  

 

Training 'Consultative selling - advanced' 

Ben jij een professionele commercieel medewerker, account- of salesmanager die zijn/haar adviserende verkoopvaardigheden wil aanscherpen? Ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van hoogwaardige (technische) producten of projecten? Ben jij je ervan bewust dat jouw klant op zoek is naar concrete 'waarde' in plaats van naar 'features'? Dan is deze training voor jou een goede investering. Je raakt vertrouwd met ‘value based’ verkoop, evaluatie van investeringsbeslissingen, het uitwerken van een win-strategie en een degelijke 'waarde propositie'. Behalve oefening in verschillende vaardigheden komen het integrale verkoopproces, verkoopplanning, klantrelatie en 'team selling' aan de orde. Hoogwaardige oplossingen verkopen we immers niet met een transactionele 'hit en run' benadering!  Klik HIER voor meer informatie.  

 

Training 'De Essentie van Klantgericht Adviseren' 

Is jouw rol 'technisch specialist' en wil je ervaren hoe je professioneel kunt adviseren? In deze intensieve training van 4 avonden maak je kennis met essentiële vaardigheden voor de adviseur, zoals effectieve vragen stellen en actief luisteren. Daarmee dring je door tot de kern van het vraagstuk van je opdrachtgever. Je vergroot je invloed met effectieve adviezen en een overtuigende presentatie. Na deze training weet jij of de rol van adviseur jou past en wat je ontwikkelingspunten zijn. Of wil jij een bijdrage leveren aan de verkoop van (technologische) oplossingen in een ondersteunende expert rol? Ook daarvoor is deze training een goede basis. ? In deze intensieve training ga je met praktische cases aan de slag met de klantbehoefte, waarde-gericht adviseren en het bijslijpen van je vaardigheden. Deze training wordt exclusief in samenwerking met trainingsbureau Inventas verzorgd. Inventas, professionele opleidingen voor technici. Klik HIER voor meer informatie.  

Meer informatie

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Peter Bos. Per mail (info@bospm.nl) of via het contactformulier op deze website. U kunt ook telefonisch contact opnemen: 06-40719970.

Bos Business Training is een geregistreerde handelsnaam van Bos Performance Management 

Bos Business Training

Bos Business Training. Maatwerk trainingen op het gebied van leiderschap, adviesvaardigheden en 'value based' verkoop, in de sector industrie en techniek. Volledig afgestemd op de specifieke ontwikkelingsbehoefte. Bos Business Training is geassocieerd met Inventas, opleidingen voor technici sinds 2004

TOP